LAATSTE ARTIKELEN

Bidt U Mee?

0
God, tot U roep ik nu de dag begint,Help mij bidden en mijn gedachten verzamelen;ik kan het niet alleen In mij is het duister, maar bij u is lichtik ben eenzaam, maar u verlaat mij nietik ben bang, maar bij u vind ik hulpik ben onrustig, maar bij u vind ik vredein mij is bitterheid, maar bij u vind ik...

Why do so many people worship on Sunday?

0
One of the czars of Russia, walking in his park one day, came upon a sentry standing before a patch of weeds. The czar asked him what he was doing there. The sentry did not know. All he could say was that he had been ordered to his post of duty by the captain of the guard. The czar...

“U kent de kracht Gods niet!”

0
"Op die dag kwamen er Sadduceeën naar Hem toe, die zeggen dat er geen opstanding is, en zij vroegen Hem: Meester, Mozes heeft gezegd: Als er iemand sterft die geen kinderen heeft, dan moet zijn broer diens vrouw trouwen en voor zijn broer nageslacht verwekken. Nu waren er bij ons zeven broers; en de eerste trouwde en stierf; en omdat hij...

Anne Frank

0
Ik wil nog voortleven ook na mijn dood! En daarom ben ik God zo dankbaar, dat hij me bij mijn geboorte al een mogelijkheid heeft meegegeven om me te ontwikkelen en om te schrijven, dus om uit te drukken alles wat in me is. Anne Frank

How Much Does a Prayer Weigh

0
Louise Redden, a poorly dressed lady with a look of defeat on her face, walked into a grocery store. She approached the owner of the store in a most humble manner and asked if he would let her charge a few groceries. She softly explained that her husband was very ill and unable to work. They had seven children...

Let op wat je zegt!

0
"Maar de tong kan geen mens temmen; zij is een onbedwingelijk kwaad, vol van dodelijk venijn." - Jakobus 3:8 Woorden kunnen anderen pijn doen. Soms zeggen we daarna: " Maar zo heb ik het niet bedoeld" of zoals een tvpresentator zich onlangs verontschuldigde voor een bepaalde uitspraak : "Het was een slip of the tongue!" Maar woorden hebben de kracht om een...

The Power of Praying for One Another

0
A voyaging ship was wrecked during a storm at sea and only two of the men on it were able to swim to a small, desert like island. The two survivors, not knowing what else to do, agree that they had no other recourse but to pray to God. However, to find out whose prayer was more powerful, they...

Albert Einstein

0
“Als kind kreeg ik zowel in de Bijbel als in de Talmoed onderricht. Ik ben een Jood, maar ik ben geboeid door de lichtgevende figuur van de Nazarener. . . . Niemand kan de evangeliën lezen zonder de werkelijke aanwezigheid van Jezus te voelen. Zijn persoonlijkheid pulseert in elk woord. Geen enkele mythe is gevuld met zo'n leven. Jezus...

Gevulde aubergine met pastinaak

0
Voorbereiding: Verwarm de groentebouillon en kook de gierst hierin 10 minuten, laat het dan op een laag vuur ongeveer 10 minuten zwellen. Was, halveer en hol de aubergines uit. Laat rondom een ​​rand van ca. 1 cm vrij. Snijd de aubergine in kleine stukjes. Schil de pastinaken en wortelen, snijd ze in zeer kleine blokjes. Pel en snipper de ui...

Ben jij ook een verloren zoon?

0
"Jezus gaf ook dit voorbeeld: ‘Een man had twee zonen. De jongste zoon zei tegen zijn vader: ‘Vader, ik wil mijn deel van de erfenis nu hebben.’ De vader gaf hem wat hij vroeg. Een paar dagen later pakte de zoon al zijn spullen bij elkaar en ging weg. Hij ging naar een ver land. Daar gaf hij al...

Napoleon

0
In al zijn arrogantie erkende Napoleon dat hij machteloos stond tegenover Christus. Hij zei: "Ik ken de mensen en ik zeg u dat Jezus Christus niet zomaar een mens is. Tussen hem en ieder ander persoon in de wereld is er geen vergelijking mogelijk. Alexander, Caesar, Karel de Grote en ik hebben keizerrijken gesticht. Maar waarop hebben wij de...